Skip to product information
1 of 1

maileg

Метален украс - Мече

Regular price ден 500.00 MKD
Regular price Sale price ден 500.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Украсете го вашиот дом или пак новогодишната елка со овој прекрасен, рачно насликан метален украс. Измешајте ги сите различни украси на Maileg за да создадете лична колекција на новогодишни лампиони или пак нека овој украс биде совршен новогодишен подарок.

Materials

Dimensions

Care information