Skip to product information
1 of 1

mushie

Месечина глодалка - Темно сива

Regular price ден 600.00 MKD
Regular price Sale price ден 600.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Овие глодалки за заби се направени од 100% нетоксичен силикон, наменет за храна и не содржат БПА и фталати, што ги прави безбедни за уживање.

Начин на одржување: измијте со топла вода и сапуница и оставете да се исуши

Materials

Dimensions

Care information