Skip to product information
1 of 1

maileg

Мама глувче

Regular price ден 1,500.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,500.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Глушецот Мама ја носи својата црвена кошула, сино здолниште и забавна чанта со прекрасен детал од мали дупки за сирење.


Висина: 15 см
Возраст: 3 години +
Препорачана возрасна група: +3 Година
Перење: 30°C
Материјал: Памук/полиестер
Полнење: Рециклиран полиестер

Materials

Dimensions

Care information