Skip to product information
1 of 7

storybox

Магнетна книга - Професии

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Ајде да се запознаеме со некои занаети! Со оваа магнетна книга посветена на професиите, децата на возраст од 3 години па нагоре ќе можат да откријат 16 вистински професии и исто така да измислат и некои свои! Магнетните книги се магнетни кутии кои содржат магнети коишто можат да се залепат на магнетната површина. Забавата ќе започне со тоа што децата ќе ги реконструираат илустрациите претставени на картичките наоѓајќи ги точните елементи и ќе ги стават на вистинското место. Потоа, тие можат да ѝ да се водат од својата имагинација и да креираат свои професии со комбинирање на магнетите! Магнетната кутијата што лесно се затвора содржи 48 магнети, 16 картички и може да се носи насекаде! Оваа магнетна игра за рано учење е направена од FSC® картон.

Возраст: 3г+

Димензии: 19 x 4 x 26 cm

Материјал: магнет, картон

Пакување: Убава кутија во вид на книга, погодна да се чува во домашната библиотека

Materials

Dimensions

Care information