Skip to product information
1 of 5

storybox

Магнетна книга - Принцези

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Едукативна магнетна игра со принцези. Направена е од 55 илустрирани магнети и 7 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со магнети да ја направи истата илустрација како на картичката.

Materials

Dimensions

Care information