Skip to product information
1 of 5

storybox

Магнетна книга - Превозни средства

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Магнетна игра - Превозни средства. Со оваа игра составена од 50 магнети и 18 картички, детето ќе може прави различни возила, поставувајќи ги магнетните делови на подлогата.

Materials

Dimensions

Care information