Skip to product information
1 of 6

storybox

Магнетна книга - Костими за девојчиња

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Едукативна магнетна игра со облеки за девојчиња. Направена е од 46 илустрирани магнети и 8 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со магнети да ја направи истата илустрација како на картичката.

Materials

Dimensions

Care information