Skip to product information
1 of 6

storybox

Магнетна книга - Колку е часот?

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Колку е часот? Со оваа игра детето ќе може на забавен начин да научи да распознава колку е часот. Направена е од 70 илустрирани магнети и 8 двострани картички (= 18 сцени). Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со различните магнети да ја направи истата сцена што е илустрирана на картичката.

Materials

Dimensions

Care information