Skip to product information
1 of 5

storybox

Магнетна книга - Животни

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Магнетна игра со животни. Со оваа игра детето ќе може да ги реди делчињата и да ги прикажува различните животни. Направена е од 30 илустрирани магнети и 10 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со различните магнети да го направи животното коешто е илустрирано на картичката.

Оваа игра ги поттикнува детската имагинација и креативност на многу забавен начин.

Materials

Dimensions

Care information