Skip to product information
1 of 6

storybox

Магнетна книга - Годишни времиња

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Магнетна игра - Годишни времиња. Со оваа игра детето ќе може да ги реди делчињата и да ги прикажува четирите годишни времиња. Направена е од 115 илустрирани магнети и 4 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето да ја дополни картичката со различни магнети поврзани со годишното време коешто е илустрирано на неа.

Оваа игра ги поттикнува детската имагинација и креативност на многу забавен начин.

Materials

Dimensions

Care information