Skip to product information
1 of 9

kidsandco.mk

Ленен макси фустан на врзување - Бела

Regular price ден 3,600.00 MKD
Regular price Sale price ден 3,600.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size

Овој ленен макси фустан наменет за мајки е рачно изработен од 100% лен. 

Изработен во романтичен бох/винтиџ стил, со надувани, пуфкасти ракави до над лактите и едноставно, опуштено здолниште. Има три копчиња напред кај градите и појас за врзување. Ленес и пријатен за носење. Можете да го носите на два начина, врзан или скроз пуштен.

Овој фустан е погоден за бремени жени, како и за мајки доилки поради копчињата напред.

Материјал: 100% лен.

Време за изработка: 2 недели.

Materials

Dimensions

Care information