Skip to product information
1 of 1

maileg

Голема кутија за складирање на колачиња - Сина

Regular price ден 900.00 MKD
Regular price Sale price ден 900.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Метална кутија со сопствен дизајн на Maileg. Во овие метални кутии може да ги складирате сите ваши слатки и колачиња.

Висина: 18 цм
Ширина: 15 цм
Препорачана возраст: Само за декорација
Миење: Површинско миење
Материјал: Метал

Materials

Dimensions

Care information