Skip to product information
1 of 1

maileg

Кралица глувче

Regular price ден 1,400.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,400.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Кралицата мама е подготвена да ја угости топката во нејзиниот фустан и плетената златна круна.

Висина: 15 см
Возраст: 3 години +
Препорачана возрасна група: +3 Година
Перење: 30°C
Материјал: Памук/полиестер
Полнење: Рециклиран полиестер

Materials

Dimensions

Care information