Skip to product information
1 of 3

maileg

Зајчето Холи

Regular price ден 2,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Зајчето Холи е нешто што мора да го имаат сите мали деца кои сакаат да се гушкаат. Тоа е толку меко и совршено се вклопува во вашите раце. Зајчето доаѓа со торба каде што е додаден мал џеб напред за да го носи вашиот пријател. 

Зајчето се вади од торбата.

Висина: 25 см
Возраст: Сите возрасти
Перење: 30°C
Материјал: лен/полиестер
Полнење: Рециклиран полиестер/пелети

Materials

Dimensions

Care information