Skip to product information
1 of 1

harfa

Зачувајте ја Љубовта

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

На семејството му требаат родители кои повеќе размислуваат за себе.

Штом ќе дојдат децата, многу татковци и мајки забораваат да го негуваат нивниот меѓусебен однос. Искусниот семеен терапевт Џеспер Јул им укажува на родителите на важноста од зачувување на нивното заедништво и ги опишува начините на кои тие треба да ја зачуваат својата врска, и покрај детето.

Кога ќе создадете време и простор за љубовна врска, сите членови на вашето семејство ќе живеат подобро и посреќно. Ова е единствениот начин да се создаде хармонична средина во која растат среќни и самоуверени деца и среќни родители.

Како возрасни, можеме да имаме вредни примери надвор од семејството, но како деца ни требаат возрасни со кои имаме врска заснована на љубов.
Јеспер Јул

Materials

Dimensions

Care information