Skip to product information
1 of 3

maileg

Замок со кујна

Regular price ден 5,300.00 MKD
Regular price Sale price ден 5,300.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Овој замок е прекрасен дом за сите глувци. Изработен е од картон покриен со уникатни принтови на Maileg. Првиот кат е пријатна кујна, а најгорниот кат има убав балкон. Нека започне вашата приказната со глувчињата.

Висина: 62 см
Ширина: 24 см
Препорачана возраст: +3 Години
Материјал: Хартија

Materials

Dimensions

Care information