Skip to product information
1 of 2

maileg

Забна самовила глушец во кибритена кутија - Роза

Regular price ден 1,800.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,800.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Во текот на ноќта, самовилата шири самовилска прашина, собира заби, носи задоволства и се грижи за слатки соништа. Облечена во магично во туту, сјајна капа и светкав ранец - вклучува кутија за заби и кутија за кибрит. Ранецот може да варира во боја.

Висина: 16 см
Возраст: +3 години
Перење: 30°C
Материјал: Памук/полиестер
Полнење: Полиестер/Пепелети

Materials

Dimensions

Care information