Skip to product information
1 of 2

maileg

Елен мајка

Regular price ден 1,250.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,250.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Слатка и симпатична мајка на елен. Таа живее во малата куќа со джинджифилово со остатокот од семејството на елените.

Висина: 20 см
Препорачана возраст: +3 Години
Перење: 30°C
Материјал: ПАМУК/ЛЕН/ПОЛИЕСТ
Полнење: Полиестер/ПЕ пелети

Materials

Dimensions

Care information