Skip to product information
1 of 3

maileg

Големата сестра глувче во кибритната кутија

Regular price ден 1,600.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,600.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Класична играчка на Maileg. Оваа голема сестра глушец е подготвена за часови игра и спие цврсто во мала кутија за кибрит. Облеката и постелнината се направени од меки ткаенини со уникатни принтови и прекрасни бои.

Materials

Dimensions

Care information