Skip to product information
1 of 3

maileg

Глувче што танцува - Лебедово езеро

Regular price ден 1,450.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,450.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Прекрасното Лебедово езеро - глувче што танцува и е облечена како вистинска ѕвезда. Таа има магнети во рацете - подготвена за настап за секоја танцувачка позиција.

Висина: 13 см
Возраст: Сите возрасти
Препорачана возрасна група: +3 Година
Перење: 30 ° C
Материјал: лен/памук/полиестер
Полнење: Рециклиран полиестер/Пелети

Materials

Dimensions

Care information