Skip to product information
1 of 1

liewood

Сет за јадење - Виви - Дино син микс (4 производи)

Regular price ден 2,300.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,300.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Сè што ви е потребно во еден сет од брендот Liewood. Овој силиконски сет вклучува чаша, 2 чинии со различна големина и лажица.

ЗА ПРОИЗВОДОТ
• Материјал: 100% силикон
• Долготраен
• Сетот вклучува: чаша, 2 чинии и лажица
• Тестирано според најновите регулативи на ЕУ

ДЕТАЛИ
Димензии: Чаша: В 7цм, Д 6,5 цм, 160 мл,
Чинија: Д 17цм, В 2,5 цм
Лажица: В 2,5 цм, Ш 4,5 цм, Д 14 цм
Чинија: Д 11,5 цм, В 4,5 цм

Materials

Dimensions

Care information