Skip to product information
1 of 3

maileg

Божиќно глувче, девојче - средна големина

Regular price ден 2,650.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,650.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Глувче со средна големина облечена во пријатна новогодишна облека подготвена да ги прослави прекрасните Божиќни денови.

Висина: 33 цм
Препорачана возраст: Сите возрасти
Перење: 30°C
Материјал: Памук
Полнење: Рециклиран полиестер/PE пелети

Materials

Dimensions

Care information