Skip to product information
1 of 1

maileg

Балерина глувче - мала сестра

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Ова мало сестринско глувче е облечено како балерина со прекрасен туту роза - подготвен за часови танцување. 

Висина: 10 цм
Возраст: Сите возрасти
Препорачана возрасна група: +3 Година
Перење: 30 ° C
Материјал: лен/памук/полиестер
Полнење: Рециклиран полиестер/Пелети

Materials

Dimensions

Care information