Skip to product information
1 of 1

maileg

Балерина глувче - голема сестра Хедер

Regular price ден 1,450.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,450.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Убавата Хедер - глувче што танцува и е облечена како вистинска ѕвезда.

Висина: 13 см
Возраст: Сите возрасти
Препорачана возрасна група: +3 Година
Перење: 30 ° C
Материјал: лен/памук/полиестер
Полнење: Рециклиран полиестер/Пелети

Materials

Dimensions

Care information