Skip to product information
1 of 4

maileg

Ангел глувче во куфер

Regular price ден 1,600.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,600.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Ангелите чувари даваат се од себе за да ги заштитат и чуваат малечките. Овој ангел чувар доаѓа во метален куфер во боја на нане.

Големина: Мала сестра/брат
Висина: 7 см
Ширина: 11 см
Препорачана возраст: +3 Години
Перење: ТКАНА 30 C + МЕТАЛ
Материјал: MET/COT/POLY/PU
Полнење: рециклиран полиестер

Materials

Dimensions

Care information