Skip to product information
1 of 4

books

Winter Treasury (Little Country Cottage)- книга на агнлиски јазик

Regular price ден 1,100.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,100.00 MKD
Sale Sold out
Tax included.

Оваа шармантно илустрирана книга е ризница на занаети базирани на природата, рецепти за печење и градинарски проекти за зимата и го слави начинот на живот во селската куќа со самодоволна и еколошка забава. Проектите за готвење, рачни изработки и садење на растенија се мали сегменти од оваа книга споделени од мудроста на наставничката Ангела Фенинг, со фокус на уживање и прославување на најдоброто од она што го нуди зимската сезона.

Автор: Fanning, Angela & Anneliesdraws
Издавач: Ivy Press
Формат: мек
Датум на објавување: 09.07.2021
ISBN: 9780711267039
Илустрирано: илустрирано
Страници: 32
Димензии: 276x235mm

Materials

Dimensions

Care information