books

Winter Tales: Folk Stories from Around the World - книга на англиски јазик

Sale price Price ден 1,500.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.
Ризница со приказни кои ги слават чудата на зимата и квалитетите во нас кои ни ги загреваат срцата во текот на целата сезона. Зимските приказни доаѓаат од културите ширум светот - од Северна Америка до Норвешка и Сибир до Шкотска. Напишана од наградуваниот автор Доун Кејси и со впечатливи позлатени уметнички дела од илустраторката Зана Голдхок, ова е магична книга што треба да се чува со генерации.

Автор: Casey, Dawn & Goldhawk, Zanna
Издавач: Templar Publishing
Формат: Тврд повез
Датум на објавување: 04.11.2020
ISBN: 9781787416871
Илустрирано: илустрирано
Страници: 96
Димензии: 270х240мм