Skip to product information
1 of 4

kidsandco.mk

SmartGrow 7во1 Креветче - Сиво

Regular price ден 30,000.00 MKD
Regular price Sale price ден 30,000.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

SmartGrow е креветче кое што расте заедно со вашето дете.

Округлата форма му овозможува сигурност и заштита на вашето бебе, и истото креветче може подоцна да се трансформира во овално креветче кое што ќе е соодветно за големината на вашето дете. 

SmartGrow е креветче кое што е подвижно благодарение на тркалата кои што се наоѓаат на него.

SmartGrow 7во1 нуди 7 различни верзии на намештај во само еден продукт.

SmartGrow 7во1 се трансфоримира според потребите на вашето дете. 

Што добивате со самиот продукт:

  • Рамки за самиот кревет, изработени од еколошко буково дрво, со сертификати според безбеднонсите стандарди на EN 716-1 + A1: 2013 и EN 716-2 + A1: 2013
  • Подлогата за долниот дел од креветчето изработена од букова иверка која што има дупки поради вентилација
  • Безбедносни подвижни тркала кои што можат да се заклучат
  • 5 нивоа на висина 1цм, 12цм, 37цм, 57цм и 75цм
  • Душек во 3 дела со памучна покривка, ватирана од двете страни со приближно 6цм дебелина

Димензии:

  • Круг верзија 85цм х 78цм х 81цм
  • Овална верзија 130цм х 78цм х 81цм 

 

Materials

Dimensions

Care information