Skip to product information
1 of 6

kidsandco.mk

SmartGrow 7во1 Креветче + Постелнина

Regular price ден 33,000.00 MKD
Regular price ден 36,000.00 MKD Sale price ден 33,000.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Color
Material

Во овој сет е вклучено SmartGrow креветчето + постелнината наменета за него по ваш избор. 

SmartGrow е креветче кое што расте заедно со вашето дете.

Округлата форма му овозможува сигурност и заштита на вашето бебе и истото креветче може подоцна да се трансформира во овално креветче кое што ќе е соодветно за големината на вашето дете. 

SmartGrow е креветче кое што е подвижно благодарение на тркалата.

SmartGrow 7во1 нуди 7 различни верзии на мебел во само еден продукт.

SmartGrow 7во1 се трансфоримира според потребите на вашето дете. 

Што добивате со самиот продукт:

 • Рамки за самиот кревет, изработени од еколошко буково дрво, со сертификати според безбеднонсите стандарди на EN 716-1 + A1: 2013 и EN 716-2 + A1: 2013
 • Подлогата за долниот дел од креветчето изработена од букова иверка која што има дупки поради вентилација
 • Безбедносни подвижни тркала кои што можат да се заклучат
 • 5 нивоа на висина 1цм, 12цм, 37цм, 57цм и 75цм
 • Душек во 3 дела со памучна покривка, ватирана од двете страни приближно 6цм дебелина

  Димензии:
  • Круг верзија 85цм x 78цм x 81цм
  • Овална верзија 130цм x 78цм x 81цм 

Овој сет на постелнина е соодветен на округлата верзија на SmartGrow 7во1. Изработена од 100% чист памук (според стандардите на 100 by OEKO-TEX®), вклучува 12 артикли, во кои што и завесата и држачот.

Овој сет е идеален за округлата верзија на SmartGrow 7во1, но може и да се искористи и за овалната верзија на SmartGrow 7во1. Две перници, две јорганчиња се исто така вклучени во овој сет, како и навлаки за истите, дизајнирани за удобноста на вашето дете.

Овој сет вклучува 12 артикли:

 • 12 артикли (изработени според стандардите на 100 by OEKO-TEX®)
 • Ограда составена од 2 дела
 • Две јастучиња (1x 35x40цм +1x 40x60цм)
 • Две јорганчиња (1x 80x80цм + 1x 100x135цм)
 • Сите постелнини за јастуците и јорганите
 • Завесата со држачот

Materials

Dimensions

Care information