Skip to product information
1 of 1

books

Peter Rabbit: Happy Christmas Peter - книга на англиски јазик

Regular price ден 900.00 MKD
Regular price Sale price ден 900.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Како што зимата се смирува наоколу и се приближува Божиќ... Божиќ е и Петар има многу да направи во овој период од годината. Следете го него и сите негови пријатели додека го прават ова годишно време посебно.

Со клапи на секоја страница и празничен скокачки прозорец, оваа книга е идеална за славење на овој магичен период од годината. Други книги за Питер Рабит вклучуваат: Божиќ доаѓа, Божиќна желба, Божиќна забавна книга налепници.

Формат: Книга со тврди корици, 12 страници
Издавач: Penguin Random House Children's UK
Отпечаток: Пуфин
Објавено: 13 октомври 2022 година
Класификации: Возраст за интерес: од 3+ години, Божиќ, Сликовници: книги за карактери, Новини, играчки и книги со матрици, Рано учење: први искуства, класична фантастика (детска / тинејџерска), приказни за животни (детски / тинејџерски)
Читателство: Деца / Малолетни
Тежина: 490 g
Димензии: 216 x 218 x 19 (мм)
Паб. Земја: Обединето Кралство

Materials

Dimensions

Care information