Skip to product information
1 of 4

storybox

Baby Touch: Animals Tab Book

Regular price ден 640.00 MKD
Regular price Sale price ден 640.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
На бебињата и на малите деца ќе им се допадне оваа интерактивна книга со јазичиња со допир и чувство од најпродаваната серија Baby Touch. Користете ги табовите во облик на животно за да помогнете во вртење на страниците и пронаоѓање и именување на различните животни насекаде. Има и големи, стимулативни области за допир и чувство за галење и разговор на секоја страница - кое животно се чувствува меко? Кој се чувствува нерамен? Со оглед на тоа што секоја страница содржи животни со различна тематика, од домашни миленици и фарма до под морето, овој наслов е совршена книга со првиот збор за сите мали деца.

Materials

Dimensions

Care information