Skip to product information
1 of 2

storybox

Baby Touch: Tummy Time

Regular price ден 640.00 MKD
Regular price Sale price ден 640.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Преклопете го и дозволете му на вашето бебе да го истражува извонредниот свет полн со бои со висок контраст, стимулирајќи ги допирите и чувствата и дупките за ѕиркање. Откако ќе се преклопи и врзе заедно со лентата, оваа книшка со рингишпил безбедно седи на подот и е цврста за бебињата да комуницираат со неа. Има три светли, задебелени делови за вашето бебе да игра и истражува, за да го поттикне да ја крене главата и да ја достигне и да се истегне кон книгата. Ова е совршена книга за поттикнување на среќно и интересно време на стомак!

Materials

Dimensions

Care information