Skip to product information
1 of 3

storybox

Baby Touch: Playbook

Regular price ден 640.00 MKD
Regular price Sale price ден 640.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Родителите и детето можат да го истражуваат светот заедно со оваа мулти-сензорна книга од иновативниот опсег Baby Touch. Оваа светла и смела книга има клапи за подигање и исечени парчиња на секој намаз, сето тоа совршено дизајнирано за прво откритие и искуство. Серијата Baby Touch на Ladybird е совршен начин да ги запознаете бебињата со книгите и со светот околу нив. Поттикнување на интеракција и игра, овие книги се многу забавни за најмалите бебиња, како и за малите деца. Сетилен развој Ги зајакнува моторните вештини Се препорачува за деца на возраст од 0+

Materials

Dimensions

Care information