Skip to product information
1 of 4

storybox

Baby Touch: Peekaboo

Regular price ден 640.00 MKD
Regular price Sale price ден 640.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
На бебињата и на малите деца ќе им се допадне оваа оригинална тактилна книга за игри од иновативниот опсег Baby Touch. Забавувајте се допирајќи ги различните текстури и играјќи ѕиркање со големите клапи. Светлите и смели илустрации се совршени за уживање на бебето. Серијата Baby Touch на Ladybird е совршен начин да ги запознаете бебињата со книгите и со светот околу нив. Поттикнување на интеракција и игра, овие книги се многу забавни за најмалите бебиња, како и за малите деца. Сетилен развој Ги зајакнува моторните вештини Се препорачува за деца на возраст од 0+

Materials

Dimensions

Care information