Skip to product information
1 of 1

storybox

Baby Touch: Seasons

Regular price ден 640.00 MKD
Regular price Sale price ден 640.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Воведете го вашето бебе во сите годишни времиња со оваа светла, интерактивна книга за игри. Поздравете ги пролетта, летото, есента и зимата, од меки пилиња до светкави снегулки! Со текстурирани фластери за допир, чувство и истражување, оваа светла и цврста книга на табли со јазичиња што може да се фатат ќе ги ангажира малите деца од раѓање па нагоре. Боите со висок контраст и допирите и чувствата ги стимулираат сетилата на бебето, истовремено поттикнувајќи ја интеракцијата и играта. Совршена книга со први зборови за сите бебиња и мали деца.

Materials

Dimensions

Care information