Skip to product information
1 of 2

storybox

Сложувалка Градина

Regular price ден 790.00 MKD
Regular price Sale price ден 790.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Со оваа сложувалка, вашето дете ќе се научи што расте во градината и низ забава ќе ги вежба меморијата и вештината на рацете. Ставена е во убава и лесно пренослива кутија. Содржи постер.

Број на делчиња: 36.

Materials

Dimensions

Care information