Skip to product information
1 of 2

maileg

Хартиена кеса, замок

Regular price ден 50.00 MKD
Regular price Sale price ден 50.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

За убав почеток на секоја приказна.

Оваа хартиена кеса е инспирирана од приказната за принцезата и зрното грашок. Кога во неа, безбедно ќе се достават новите пријатели на Maileg, подоцна може да се користи и како како дел од играта, но може и да се обои.

Materials

Dimensions

Care information