maileg

Украсна кеса - Точки мала

Sale price Price ден 20.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.

Многу е лесно да ги завиткате подароците во оваа прекрасна кеса за подароци.

Висина: 24 см
Ширина: 12 см
Возраст: Само за украсување
Препорачана возрасна група: -
Перење: 50 ° C
Материјал: FSC хартија
Полнење: