Skip to product information
1 of 1

maileg

Украсна кеса - Велигден

Regular price ден 30.00 MKD
Regular price Sale price ден 30.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Секој подарок заслужува да биде и совршено спакуван. Со кесите на Maileg вашите подароци ќе бидат најубаво спакувани. Велигденска магија уште на прв поглед. 

Висина: 26 цм
Ширина: 12 цм
Возраст: Само за украсување
Материјал: FSC хартија

Materials

Dimensions

Care information