Skip to product information
1 of 3

liewood

4 Кутии за ужинка - Тото - син микс

Regular price ден 1,800.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,800.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Тото кутиите за ужинка се за повеќекратна употреба и благодарение на капаците храната останува свежа и можете да ја понесете со себе. 

ЗА ПРОИЗВОДОТ
• Материјал: 100% силикон
• Сетот вклучува четири различни дизајни
• Лесно се чисти
• Може да се мие во машина за садови


ДЕТАЛИ
Димензии:

Круг: Ш 8 цм В 4,5 см В 135 мл. Квадрат: В 4,5 цм Д 7,5 цм Ш 7 цм 135 мл. Господин мечка: В 4,5 цм Д 8 цм Ш 8 цм 135 мл. Триаголник: В 4,5 цм Д 8,5 цм Ш 8 цм С 100 мл

НЕГА
Се мијат во машина за садови или рачно
Измијте ги после секоја употреба
Користете топла вода со сапуница и исплакнете го вишокот сапун
Темелно исушете го производот со сува крпа
Се препорачува употреба на благ или непарфимиран сапун за миење садови

Materials

Dimensions

Care information