Skip to product information
1 of 1

mushie

Сет подарок - Румена/Натур (подарок прибор ванила)

Regular price ден 3,200.00 MKD
Regular price Sale price ден 3,200.00 MKD
Sale Sold out
Tax included.

Нашиот сет за подарок за време на оброкот е совршен подарок за секое мало дете. Со нашата подлога за јадење во боја песок, силиконското лигавче румено и силиконска чинија во натур нијансата, времето за јадење е едноставно и без грижи. Со овој сет добивате подарок прибор за јадење ванила. Сите производи лесно се чистат во машина за садови.


Што е вклучено:
Силиконска подлога песок
Силиконско лигавче румена
Силиконска чинија натур

ПОДАРОК: Прибор за јадење во ванила, лажица и виљушка


Количините се ограничени.

Подарокот прибор важи само за овој сет.

Materials

Dimensions

Care information