Skip to product information
1 of 1

mushie

Сет подарок - Жалфија/Кембриџ подарок прибор слонова коска

Regular price ден 3,200.00 MKD
Regular price Sale price ден 3,200.00 MKD
Sale Sold out
Tax included.

Нашиот сет за подарок за време на оброкот е совршен подарок за секое мало дете. Со нашата подлога за јадење во боја жалфија, силиконското лигавче песок терацо и силиконска чинија во кембриџ нијансата, времето за јадење е едноставно и без грижи. Со овој сет добивате подарок прибор за јадење во слонова. Сите производи лесно се чистат во машина за садови.


Што е вклучено:
Силиконска подлога жалфија
Силиконско лигавче песок терацо
Силиконска чинија кембриџ

ПОДАРОК: Прибор за јадење во слонова коска, лажица и виљушка


Количините се ограничени.

Подарокот прибор важи само за овој сет.

Materials

Dimensions

Care information