kidsandco.mk

Постелнина за SmartGrow 7во1 - Зелена

Sale price Price ден 9,000.00 Regular price Unit price  per 

Tax included.

Овој сет на постелнина е соодветен на округлата верзија на SmartGrow 7во1. Изработена од 100% чист памук (според стандардите на 100 by OEKO-TEX®), вклучува 12 артикли, во кои што и завесата и држачот.

Овој сет е идеален за округлата верзија на SmartGrow 7во1, но може и да се искористи и за овалната верзија на SmartGrow 7во1. Две перници, две јорганчиња се исто така вклучени во овој сет, како и навлаки за истите, дизајнирани за удобноста на вашето дете.

Овој сет вклучува 12 артикли:

  • 12 артикли (изработени според стандардите на 100 by OEKO-TEX®)
  • Ограда составена од 2 дела
  • Две јастучиња (1x 35x40cm +1x 40x60cm)
  • Две јорганчиња (1x 80x80cm + 1x 100x135cm)
  • Сите постелнини за јастуците и јорганите
  • Завесата со држачот