Skip to product information
1 of 1

maileg

Носорог - пепел син

Regular price ден 2,000.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,000.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Пријателите на Сафари се направени од најмекиот лен и доаѓаат во многу различни бои. Тие можат да седат сами и ја даваат најдобра прегратка што можете да ја замислите.


Висина: 34 см
Возраст: Сите возрасти
Препорачана возрасна група: Сите возрасти
Перење: 30 ° C
Материјал: Лен
Полнење: Рециклиран полиестер/Пелети

Materials

Dimensions

Care information