Skip to product information
1 of 3

maileg

Најдобри пријатели - Зајче

Regular price ден 2,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

На секое зајаче му треба најдобар пријател. Овој пријател ќе скокне од прекрасната кутија за подароци за да ве поздрави. Тие пристигнуваат облечени во портокалова блузичка и здолниште, но можете да ја проширите гардеробата со дополнителна облека за најдобри пријателки. Одговара на секаков мебел. 

Висина: 36 см
Возраст: Сите возрасти
Препорачана возрасна група: Сите возрасти
Перење: 30 ° C
Материјал: Лен
Полнење: полиестер/пелети

Materials

Dimensions

Care information