Skip to product information
1 of 4

kidshut

Монтесори Столче Скала

Regular price ден 7,200.00 MKD
Regular price Sale price ден 7,200.00 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Color

Иработено од 15мм брезово дрво. Лесно се склопува и расклопува, за да може да се складира без да зафаќа многу простор. Вклучен е мек дел за седење со рачно исцртан дизајн.

Монтесори Столчето Скала има две намени, може да служи како скала за поткачување и како столче за седење на трпезариска маса. 

Со столчето скала децата имаат активно учество во кујната, можат да помагаат во подготовката на омилените оброци. 

Висината е проспособена за да одговара на висината на работната површина како и на трпезариската маса. 

Димензија 42x42x92 цм , висина на седење/ стоење 50 цм

* Време за изработка 10 дена. Materials

Dimensions

Care information