Skip to product information
1 of 3

maileg

Метален сет на украси - Божиќ на Петар (сет од 4 украси)

Regular price ден 2,000.00 MKD
Regular price Sale price ден 2,000.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Совршена кутија за подарок што содржи 4 прекрасни украси на Maileg. Секој украс е завиткан во марамче и спакуван во кутија за подарок украсена со цртежите на Дорте Маилил. Овој комплет содржи тапан, шеќерна трска, ѓеврек и коњ за лулка.

Висина: 13 цм
Ширина: 7 цм
Препорачана возраст: Само за декорација
Материјал: Метал

Materials

Dimensions

Care information