Skip to product information
1 of 1

maileg

Мекo зајче, големо - Бело

Regular price ден 1,700.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,700.00 MKD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Мек и пријатен пријател. Слаткиот изглед е комплетиран со прекрасната машна изработена во мека ткаенина со принт на цвеќе.

Висина: 30 см
Возраст: Сите возрасти
Перење: 30°C
Материјал: Полиестер
Полнење: Полиестер/Пепелети

Materials

Dimensions

Care information