Skip to product information
1 of 2

maileg

Мекано зајче, мало - бело

Regular price ден 1,150.00 MKD
Regular price Sale price ден 1,150.00 MKD
Sale Sold out
Tax included.

Мало меко зајче совршено направено за мали раце. Направен е од кадифе и има обоен лак околу вратот. Ова е совршен подарок за секое новороденче или бебе.


Висина: 21 см
Возраст: Сите возрасти
Препорачана возрасна група: Сите возрасти
Перење: 30 ° C
Материјал: полиестер
Полнење: Рециклиран полиестер/Пелети

Materials

Dimensions

Care information