Skip to product information
1 of 2

kidshut

Игрална за бебиња

Regular price ден 3,300.00 MKD
Regular price Sale price ден 3,300.00 MKD
Sale Sold out
Tax included.
Size

Изработена од 16мм МДФ со 4 рачно изработени висулки, боени со нетоксични, еколошки бои безбедни за деца

Дизајнот е внимателно осмислен, се состои од два полукруга кои лесно се спојуваат. Истиот овозможува безбедна средина за бебето, а висулките го стимулираат детето да вежба моторни вештини и да развива координативни движења. 

Вклучени се 4 висулки.

Димензии 86x86x55см

* Време за изработка 10 дена. Materials

Dimensions

Care information